Текра ЕООД

Поверителност

Настоящите Условия (Правила) уреждат отношенията между ТЕКРА ЕООД (наричано по-долу за краткост ТЕКРА) и всяко лице (наричано по-долу за краткост Потребител), което ползва Интернет страницата на ТЕКРА ЕООД и /или услугите, предоставяни чрез нея.

Потребителите по смисъла на настоящите правила са две категории:
Регистрирани – Потребители, които се регистрират на Интернет страницата на ТЕКРА чрез въвеждане на име, фамилия, телефон, име на фирма, оновна дейност, населено място, е-mail адрес, потребителско име и парола.
Нерегистрирани – Потребители, които посещават Интернет страницата на ТЕКРА без да извършват регистрация.

Настоящите правила се считат за приети от Потребителя с факта на влизането му в сайта на ТЕКРА. Потребителят се задължава да ползва услугите в съответствие с изискванията на настоящите правила.

Работата с личната информация, която Вие по желание попълвате за регистрация в страницата на ТЕКРА с цел получаването на информация за продукти, услуги и съобщения, предлагани от този сайт, е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. ТЕКРА използва личната информация, с цел да установи по-добре Вашите нужди и интереси и така да можем да Ви предоставим услуги с по-добро качество.

В някои случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да поддържаме контакт с Вас, да Ви информираме за наши продукти, услуги и оферти, да персонализираме промоционални оферти. Ние не продаваме и не отдаваме под наем, на лизинг или по какъвто и да е друг начин изпратената от Вас лична информация на трети лица.

Само Потребители, които са извършили валидна регистрация на Интернет страницата на ТЕКРА, могат да ползват услугите, предоставяни чрез нея. Регистрацията на Интернет страницата е безплатна. Потребителят е информиран, че Телетек има право да изпраща съобщения и електронна поща за целите на директния маркетинг и реклама на собствени продукти и услуги на компанията, като предоставя възможност на всеки Потребител, в случай на получаване на съобщение или електронна поща за целите на директния маркетинг, да изрази несъгласие с бъдещо получаване на подобни съобщения. ТЕКРА изпълнява всеки отказ за получаване на бъдещи съобщения за маркетингови цели.

Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони в Република България.

© 2014 Текра ЕООД | Всички права запазени.

Дизайн: www.bgadv.com | Разработка: Ads Lab Ltd.

TOP

Абонирайте се за нашият бюлетин!

Абонирайки се за бюлетина на Текра ЕООД, периодично ще получавате информация за нови продукти, ценови листи, обучения и новини за нас.

Вашият e-mail*:
Полето е задължително.Грешен формат.
Въведете кода*:   8304
Полето е задължително.Напишете верния код.