Текра ЕООД

Кои сме ние?

На 3-ти януари, 2018 г. в Търговския регистър, в партидата на Телетек ЕООД беше записано новото наименование на дружеството – „ТЕКРА“ ЕООД, което на латиница ще изписваме TEKRA.

Ние сме частна търговска фирма, създадена през 1991 г. с основна дейност дистрибуция на продукти в сферата на сградните енергийни, информационни и алармени електроинсталации.

ТЕКРА ЕООД е с широк обхват на предлагане на продукти и развива портфолиото си в две основни направления – Електрооборудване (Electro) и Системи за сигурност (Alarm). Фирмата предлага отделни продукти и цялостни решения на утвърдени производители, подходящи за всякакъв вид стопански обекти.

Основно конкурентно предимство на ТЕКРА е изградения собствен бизнесмодел за устойчиви B2B отношения, предлагане на качествени продукти, висок стандарт и персонализиран модел на работа. Въз основа на това компанията се ползва със заслужено доверие и поддържа имиджа си на утвърден професионален, сигурен и стабилен партньор.

ТЕКРА разполага с висококвалифициран компетентен екип, готов да предложи решение за всеки представен казус.

Поддържането на оптимални складови наличности и установеният стандартизиран и високоефективен процес за придвижване на стоките, предоставят възможност за избор на място за доставка и оптимизира времето й, съобразно изискванията на клиентите. Подборът на функционални финансови инструменти, осигурява гъвкави схеми на работа с основните групи клиенти.

Водена от желанието си да е винаги "Близо до професионалните клиенти", компанията поддържа собствена мрежа от регионални офиси/складове и специализирани екипи, обхващащи територията на цялата страна.

ТЕКРА ЕООД е изключителен представител за България на Телетек Електроникс, чиито продукти са познати в над 70 страни по света, европейски признат производител на пълна гама алармени и пожароизвестителни системни решения, комуникационни модули и софтуер за приложения в мрежи за охрана и мониторинг.

От 1997 г. ТЕКРА ЕООД е сертифицирана в съответствие с изискванията на международния стандарт по качество ISO 9001 и работи в съответствие с изискванията му.

© 2014 Текра ЕООД | Всички права запазени.

Дизайн: www.bgadv.com | Разработка: Ads Lab Ltd.

TOP

Абонирайте се за нашият бюлетин!

Абонирайки се за бюлетина на Текра ЕООД, периодично ще получавате информация за нови продукти, ценови листи, обучения и новини за нас.

Вашият e-mail*:
Полето е задължително.Грешен формат.
Въведете кода*:   7603
Полето е задължително.Напишете верния код.